Ügyfélbeszámolók

Elveszett a csomagom. Ki téríti meg a káromat?

Ügyfelünk a DPD futárszolgálatnak átadott egy csomagot 2016. év decemberében, amely sajnos elveszett, így nem került kézbesítésre a címzettnek.

A teljes történet

Esettanulmányok

Autóbérlés dupla áron?

Ügyfelünk tavaly télen külföldre utazott egy utazási irodán keresztül, ahol az iroda alkalmazottja javaslatára megrendelt egy kinti autóbérlési szolgáltatást is.

A teljes történet


Ingatlan kisajátításával kapcsolatos eset

Ügyfelünk és öt tulajdonostársa osztatlan közös tulajdonában álló iparterületi ingatlant az önkormányzat útépítés miatt ki akarta sajátítani.


plusz 1.000.000 Ft kártérítés ügyfelünknekAz önkormányzat által készíttetett szakértői vélemény azonban ügyfelünk számára nem volt elfogadható, mert az ingatlan forgalmi értékét túlzottan alacsonyan állapította meg és a tulajdonostársak között nem a tulajdoni hányadaik alapján osztotta fel a megállapított forgalmi értéket.

Ügyfelünk képviseletét az önkormányzat előtt Társaságunk jogásza látta el, akinek hathatós közbenjárására az önkormányzat a kisajátításról hozott határozatában eltért ügyfelünk javára a szakértői véleményben írtaktól, és peren kívül ügyfelünknek Társaságunk közbenjárására az önkormányzat 1.000.000 Ft-tal magasabb összegű kártalanítást fizetett meg.


Kategóriák: Ingatlan - Adásvétel

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!