Ügyféltér

Online ügyfélszolgálat

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. elindította online ügyfélszolgálatát, ahol minden kedves ügyfelünknek lehetősége nyílik mind a jogi, mind az adminisztrációs ügyintézésre (pl. szolgáltatási igény bejelentése, adatváltozások bejelentése) – azaz időt és pénzt takaríthat meg ügyeinek elektronikus formájában történő intézésével.Az online ügyfélszolgálat használatának előfeltétele az erre irányuló szerződés megléte Ön és a D.A.S. között. Kérjük, amennyiben Ön használni szeretné internetes ügyfélszolgálatunkat és még nem rendelkezik ilyen típusú szerződéssel, töltse le azt az alábbi hivatkozásra kattintva és kitöltve, aláírva küldje vissza címünkre postai úton.

Reméljük, hamarosan Önt is üdvözölhetjük internetes ügyfélszolgálatunk használójaként!

Adminisztrációs folyamatok

Egy golyóstollal író kezet mutat közelről
Kedves Ügyfelünk! Az alábbiakban összegyűjtöttük Önnek azokat a kérdéseket és válaszokat, amelyek adminisztrációs folyamatainkkal kapcsolatban az elmúlt időszakban a leggyakrabban felmerültek.

Változásbejelentés

Egy rendszerező kartotékrendszerb, melyen magától elrepülnek a benne lévő lapok
Tájékoztatjuk, hogy a biztosítási szerződés bármelyik adatának megváltozásával kapcsolatban biztosításának közvetítője vagy ügyfélszolgálatos munkatársaink a (06 1) 486 3600 telefonszámon szívesen az Ön rendelkezésére állnak.

Kivonat a szolgáltatási szabályzatból

Két kéz, amint egymás felé nyúl.
A Biztosított a Biztosító jogi tanácsadás szolgáltatását személyesen, írásban vagy telefonon veheti igénybe.

Iratminták

Egy kék dossziéban lapok, teleírt oldalak dokumentumok vannak
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az itt található szerződésminták és dokumentumok tájékoztató jelleggel bírnak. Amennyiben az Ön által megkötni kívánt szerződésbe speciális, a mintától eltérő feltételeket kívánnak belefoglalni, kétség esetén feltétlenül forduljanak jogi szakemberhez.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az itt található szerződésminták és dokumentumok tájékoztató jelleggel bírnak. Amennyiben az Ön által megkötni kívánt szerződésbe speciális, a mintától eltérő feltételeket kívánnak belefoglalni, kétség esetén feltétlenül forduljanak jogi szakemberhez.

Letölthető dokumentumok

Letöltést jelképező grafika.
Az ebben a menüpontban található nyomtatványok segítenek Önnek abban, hogy az Ön vagy a biztosítottak személyes adataiban, a biztosított vállalkozás adataiban, illetve a biztosítás tárgyát képező gépjárművek, illetve ingatlanok adataiban bekövetkezett változásokat, valamint a biztosítóval szembeni szolgáltatási igényét gyorsan és kényelmesen bejelenthesse.Kérjük, hogy az ügyintézéshez nyomtassa ki, és értelemszerűen töltse ki a megfelelő nyomtatványt, majd aláírva küldje el nekünk levélcímünkre (1428 Budapest, Pf. 9.), vagy a 06 1 486 3601-es faxszámunkra. Amennyiben van lehetősége szkennelni a dokumentumot, úgy elektronikus úton (admin@das.hu) csatolt fájlként is el tudjuk fogadni a nyilatkozatát.

Ügyfélkártya

A bankkártya méretű D.A.S. kárgyát mutatja egy ember.
Egy jó jogvédelmi biztosítás személyes jogi biztonságának, jogos érdekei védelmének alapja. A vészhelyzetek azonban mindig váratlanul törnek ránk, időpontjuk és helyük előre nem látható. Éppen ezért különösen fontos, hogy a megbízható, erős társ mindig elérhető legyen, ha a segítségére van szükségünk. Ügyfélkártyánk ebben kíván segítséget nyújtani.

Jogi problémája van?

Kérjen
visszahívást!