Karrier

Két férfi és egy hölcs mosolyognak. Láthatóan jó megegyezést kötöttek.

A jogvédelem területén Magyarországon is piacvezető D.A.S. megalakulása óta bajban lévő embereken segít, s olyan szolgáltatást honosított meg Magyarországon, amely pár évvel ezelőtt még teljesen ismeretlen volt hazánkban. A D.A.S. neve mára egybeforrt a jogvédelemmel, hiszen mind a mai napig egyedüli specialistaként támogatja ügyfeleit jogaik, jogos érdekeik képviseletében.

Európa legdinamikusabban fejlődő D.A.S. leányvállalataként feladatunk, hogy ügyfeleink jogi érdekeit magas színvonalon szolgáljuk ki. Munkatársaink folyamatos szakmai fejlődését magas színvonalú, állandó képzések, tréningek és komoly oktatatási rendszerünk biztosítja. Szakképzett tanácsadóinknak köszönhetően ma már több mint 30.000 ügyfél veszi igénybe nap, mint nap szolgáltatásunkat. Célunk, hogy az emberek felismerjék, hogy az általunk kínált jogi szolgáltatások hiányában anyagilag és erkölcsileg is kiszolgáltatottá válhatnak.

Ha fontosnak tartja a szakmai fejlődést és a tapasztalatot, és szeretne a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. magyarországi sikereinek részese lenni, csatlakozzon Ön is csapatunkhoz!

Amit kínálunk:

  • karrierlehetőség egy, a területén piacvezető vállalatnál
  • folyamatos, magas színvonalú képzés
  • dinamikusan fejlődő, sikerorientált környezet
  • európai szintű jövedelmi lehetőség
  • hosszú távú, biztos lehetőség egy konkurenciaszegény piaci környezetben
  • jó hangulat és csapatszellem

Ha Ön anyagilag vagy erkölcsileg nincsen megelégedve jelenlegi helyzetével, várjuk az ország egész területéről jelentkezését önéletrajzával az toborzas@das.huE-mail küldése e-mail címre, illetve központunkhoz címzett levelében.

Jogi problémája van?

Kérjen
visszahívást!