Ügyfélbeszámolók

Csőtörés a szomszédban

Ügyfelünk ingatlanán kárt okozott a szomszéd épületben keletkezett csőtörés miatt kiáramló víz. Ügyfelünk rendelkezik lakásbiztosítással, azonban a saját biztosítója úgy gondolta, hogy a kárt a szomszédos épület lakásbiztosítója köteles megtéríteni. 

A teljes történet


Nem működő mobiltelefon cseréje

Ügyfelünk azzal kereste meg társaságunkat, hogy nem működik a mobiltelefonjának GPS funkciója, pedig számára az létfontosságú lenne a munkavégzése során. 

Az eladó hipermarket elutasította a készülék cseréjét, és többször is javíttatni küldte a készüléket. A javítás egy alkalommal sem járt sikerrel. A társaság fenntartotta álláspontját, hogy a készülék tökéletesen működik. Ügyfelünkkel közösen kialakított álláspontunkat megküldtük a cég felé. Több programmal lefuttattuk a GPS működését, és az erről szóló tapasztalatokkal szólítottuk fel a céget a készülék cseréjére. A cég felszólító levelünk hatására felülvizsgálta korábbi álláspontját, és ügyfelünk legnagyobb örömére azonnal új készüléket kapott.


Kategóriák:

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép