Ügyfélbeszámolók

Lakásvásárlás - problémás kötbérfizetés

Csabai Zsuzsanna és párja, Bitvai Csaba

Az általunk kalkulált összeg 980 ezer Ft volt, a kivitelező azonban nem volt hajlandó 400 ezer Ft-nál többet fizetni, s ügyvédhez fordultak. Vettünk egy 5 lakásos társasházban egy lakást. 

A teljes történet

Esettanulmányok

Hibás baleseti bejelentő

Ügyfelünk gépjárművével közlekedési baleset részese volt. A másik fél a baleset bekövetkezéséért felelősségét teljes mértékben elismerte, és a felek a baleset helyszínén baleseti bejelentőlapot is töltöttek ki. 

A teljes történet


Kölcsönszerződés

Ügyfelünk gépkocsija egy idegenhibás közlekedési balesetben totálkáros lett.

A gépkocsit hitelre vásárolták, azonban a baleset után a hitelintézet azonnali hatállyal felmondta a kölcsönszerződést, így ügyfelünknek jelentős kiadásai merültek fel. A hitelintézet a kölcsönszerződés idő előtti megszűnése miatt 5%-os kezelési költséget számolt fel, amely ügyfelünknek 176.000 Ft kiadást jelentett. Az összeg kifizetését ügyfelünk a károkozó felelősségbiztosítójától kérte, a biztosító azonban megtagadta a kifizetést. A D.A.S. által ajánlott ügyvéd közbenjárásának köszönhetően a biztosító végül megtérítette ügyfelünk teljes kárát késedelmi kamatokkal együtt.


Kategóriák: Közlekedés - Közlekedési balesetek

Címkék: jogvédelem, baleset biztosítás, kártérítés, cserbenhagyás, összetört autó

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép