Ügyfélbeszámolók

Elfeledett felmondási idő

Ügyfelünk munkaviszonyát a munkáltatója felmondással megszüntette. Csalódottan fordult Társaságunkhoz, ugyanis a felmondási időről a munkáltató nem tett említést nyilatkozatában. 

A teljes történet

Esettanulmányok

Hol az autóm?

Ügyfelünk autója egy eltörött alkatrész miatt került szervizbe. A szerviz vállalta, hogy egy héten belül kijavítja. Később, állításuk szerint további problémák merültek fel az alkatrésszel kapcsolatban, emiatt azt tovább szállították egy másik szervizbe.

A teljes történet


Kölcsönszerződés

Ügyfelünk gépkocsija egy idegenhibás közlekedési balesetben totálkáros lett.

A gépkocsit hitelre vásárolták, azonban a baleset után a hitelintézet azonnali hatállyal felmondta a kölcsönszerződést, így ügyfelünknek jelentős kiadásai merültek fel. A hitelintézet a kölcsönszerződés idő előtti megszűnése miatt 5%-os kezelési költséget számolt fel, amely ügyfelünknek 176.000 Ft kiadást jelentett. Az összeg kifizetését ügyfelünk a károkozó felelősségbiztosítójától kérte, a biztosító azonban megtagadta a kifizetést. A D.A.S. által ajánlott ügyvéd közbenjárásának köszönhetően a biztosító végül megtérítette ügyfelünk teljes kárát késedelmi kamatokkal együtt.


Kategóriák: Közlekedés - Közlekedési balesetek

Címkék: jogvédelem, baleset biztosítás, kártérítés, cserbenhagyás, összetört autó

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép