Ügyfélbeszámolók

Hibás mosógép: javítás vagy csere?

Ügyfelünk vásárolt egy mosógépet, melyre biztosítást is kötött. A gép a megvásárlást követően rövid időn belül hibát jelzett, majd az első javítás után ugyanez a hiba időszakonként ismétlődő jelleggel felbukkant. A sokadik meghibásodás után és a biztosítóval folytatott eredménytelen egyeztetést követően Ügyfelünk Társaságunk segítségét kérte abban, hogy a hiba időről-időre történő javítgatása helyett új készüléket kapjon.

A teljes történet

Esettanulmányok

Záporozó kövek az autópályán!

Kisvállalkozó ügyfelünk a cég autójával közlekedett a 6-os úton, amikor is az épülő autópályára követ szállító teherautóról elkezdtek záporozni a kövek az útra.

A teljes történet


Autóbérlés dupla áron?

Ügyfelünk tavaly télen külföldre utazott egy utazási irodán keresztül, ahol az iroda alkalmazottja javaslatára megrendelt egy kinti autóbérlési szolgáltatást is.

Azonban, amikor kiérkezett a helyszínre, az utazási iroda partnerei arról tájékoztatták, hogy még további, igen jelentős összeget kell megfizetnie, ha valóban bérbe akarja venni a megrendelt gépjárművet. Ügyfelünk nem tehetett mást, mint kifizetette a megjelölt összeget. Hazaérvén, azon nyomban felkereste az utazási irodát, hogy visszakövetelje tőlük a jogtalanul kifizettetett pénzt. Amikor az utazási iroda elzárkózott ettől, ekkor keresett fel Ügyfelünk bennünket problémájával. Egy levelet küldtünk az utazási irodának, amire szinte azonnal válaszoltak. A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. levele megtette a hatását: az utazási iroda megígérte, hogy egy napon belül kifizetik Ügyfelünknek a követelt összeget.


Kategóriák: Utazás - Külföldi utazás

Címkék: biztosítás, utazási iroda, kártérítés, utazási iroda felelőssége, utazás külföldre, autó, bérelt autó

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép