Ügyfélbeszámolók

Halálos baleset gondatlanság miatt?!

Ügyfelünk férje élet és balesetbiztosítási szerződést kötött, majd sajnálatos módon közlekedési baleset következtében életét vesztette. A biztosító a 3.000.000,- Ft biztosítási összeg kifizetését megtagadta Ügyfelünk számára. 

A teljes történet

Esettanulmányok

A légitársaságot nem érdekelte a kárigény

Ügyfelünk poggyásza késve érkezett meg a célállomásra.

A teljes történet


99 évre szóló üdülési jog

Ügyfeleink 99 évre szóló üdülési jogról szóló szerződést kötöttek. A házaspár kétségbeesetten kérte Társaságunk segítségét, hogy valahogyan szabadítsuk meg őket az üdülési joguktól. A másik fél elzárkózott tárgyalásoktól.

Felkerestük a másik felet és kértük, hogy adjon lehetőséget a közös megegyezéssel történő felbontására a szerződésnek. Arra hivatkoztunk, hogy ügyfeleink életkörülményeiben olyan változás következett be, hogy már nem tudják kihasználni a minden évben biztosított üdülési lehetőségüket. Az ellenérdekelt fél visszaírt, hogy az általa meghatározott feltételekkel hajlandó bontani a szerződést. Ezeket a feltételeket azonban túlzónak és aránytalannak tartottuk, így azokat az ügyfelek egyetértésével nem fogadtuk el. Rávilágítva a tényre, hogy a másik fél ezzel nem fog sokat veszíteni, kértük őket, hogy egyes igényeit mérsékelje, illetve tekintsen el tőlük. A második levelük már sokkal kedvezőbb volt, és tanácsunkra azt el is fogadta a házaspár. Így kedvező feltételekkel szerencsére megszabadultak a 99 éves üdülőhasználati joguktól.


Kategóriák: Utazás

Tovább az Ügyfélbeszámolók oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép