Segítsünk együtt a természeti katasztrófák áldozatainak!

Az egész országot megrázták az utóbbi hetek drámai történései, az árvíz és a viharok okozta katasztrófák, a természeti katasztrófák sújtotta településeken élő emberek küzdelme és tragédiája. Az elemek nem egyszerűen házakat és utakat, hanem életeket romboltak szét. A helyzet súlyos, a hírek, tudósítások torokszorítóak.

Együttérezve a sok helyen tragédiába torkolló emberi sorsokkal, felismerve azt, hogy egy ilyen súlyos helyzetben a társadalmi felelősségvállalás minden segíteni tudó és akaró emberre és vállalatra is kiterjed, a D.A.S., munkatársai és tanácsadói körében, pénzbeli támogatás gyűjtésére szervezett akciót, és nyitott bankszámlát a pénzadományok kezelésére. A számlán összegyűlő pénzt közvetlenül rászorulóknak juttatjuk el, és nyomon követjük, hogyan hasznosulnak az általunk felajánlott forintok. 

A D.A.S. hűen a Superbrands elismeréshez a CSR területén is csatlakozott a társadalmi felelősségvállalásban élenjáró cégek sorához és további adományként fertőtlenítőszert is vásárolt a rászoruló településeken lakók számára.

Úgy gondoljuk, e természeti csapás több ezer érintettjének megsegítéséhez az együttérzésen túl anyagiakkal is hozzá kell járulni. 

Éppen ezért – csatlakozva számos egyéb civil kezdeményezéshez – mi is arra kérjük minden ügyfelünket és hírlevél olvasónkat, hogy lehetőségéhez mérten pénz – és/vagy természeti adomány formájában nyújtson segítséget a kilátástalan helyzetbe került emberek kárának enyhítéséhez! Ez valamennyiünk erkölcsi kötelessége. – Felhívjuk figyelmét, hogy a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. adományokat nem kezel, ezért kérjük, hogy jó szándékú felajánlásaikat ne nekünk, hanem az erre a célra létrehozott adományvonalakon és/vagy civil jóléti szolgálatokon keresztül tegyék meg.

A rászorulók nevében köszönjük ha segít, ha segített!