Koronavírus – Elérhetőségeink

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Érdeklődő!

Az országos veszélyhelyzet megváltoztatta életünket, melynek keretében a hatóság utasításait betartva Társaságunk is mindent megtesz annak érdekében, hogy a társas kapcsolatokat minimalizálja.

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

D.A.S. szolgáltatási csomagok vásárlása, szerződéskötés

Amennyiben Ön, vagy ismerőse, rokona is élvezni szeretné a szolgáltatásunk nyújtotta előnyöket, azaz még nem ügyfelünk, kérjük, hívja hétköznap 8-17 óra között a +36-20/585-5330-as telefonszámot, vagy keresse fel tanácsadónkat az alábbi elérhetőségeken:

https://das.hu/kapcsolat/jogszerviz-munkatarsak/

https://das.hu/kapcsolat/teruletileg-illetekes-jogszerviz-munkatarsaink-meglevo-ugyfeleinknek/

Cégcsoportunk már könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást is nyújt, melyekről bővebb információt talál a https://daskonyveles.hu/külső oldalon, valamint kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a +36-20-433-82-80-as telefonszámon.

Személyes ügyfélfogadás

Önök és munkatársaink egészségének védelme céljából személyes ügyfélszolgálatunk kizárólag telefonon történő előzetes időpontegyeztetés után, szerdai napokon érhető el. Az Ön személyes D.A.S. Jogszerviz tanácsadója azonban továbbra is készséggel áll a rendelkezésére, a szokásos elérhetőségein.

Amennyiben irodánkba látogat, kérjük az alábbiakat vegye figyelembe:

  1. Érkezéskor használjon kézfertőtlenítőt, vagy mosson kezet, melyekhez a bejáratnál lehetőséget biztosítunk Önnek!
  2. Viseljen maszkot a belépéstől kezdve egészen a távozásig!
  3. Irodánkban is tartsa meg a másik személytől a 1,5 méter távolságot!

Jogi szolgáltatás igénylése, folyamatban lévő ügyek

Ügyfeleink részére továbbra is elérhető telefonon keresztül a jogi tanácsadási szolgáltatásunk munkaidőben a +36-1-486-36-00 telefonszámon, illetve a most bekövetkezett közlekedési balesettel, vagy most zajló hatósági ellenőrzéssel, valamint a járványügyi kérdésekkel kapcsolatban jogi tanácsadást nyújtunk a 24 órás sürgősségi telefonszámunkon (+36-1-486-36-06).

Folyamatban lévő ügyeikkel összefüggő kérdéseiket kérjük, elektronikus formában juttassák el Társaságunk részére a szolgaltatas@das.huE-mail küldése email címre.

Adminisztrációs ügyintézés

Online felületeinken az ügyintézés zavartalanul működik, weboldalunkon (www.das.hukülső) az ÜGYFÉLTÉR menüpont alatt (https://das.hu/ugyfelter/) az Online ügyfélszolgálatunkon keresztül, valamint a Kapcsolatfelvétel ügyfeleinknek menüpontban (https://das.hu/kapcsolat/kapcsolatfelvetel-ugyfeleinknek/).

Az űrlap kitöltésével lehetősége van felvenni Társaságunkkal a kapcsolatot, és jelezni pl. amennyiben szolgáltatást szeretne bejelenteni, adatmódosítási igénye van, illetve ha a szerződését érintő egyéb kérdésben szeretné felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal.

E-mailben történő kapcsolatfelvétel

Olvassa híreinket a közösségi médiában

A közösségi média felületein is igyekszünk támogatni Önt. Folyamatosan frissülő tartalmakkal segítjük a tájékozódást a jelen helyzetben felmerülő jogi témákban.  Több aktuális témában olvashatja jogi munkatársaink cikkeit, például munkajogi, járványügyi vagy tantermen kívüli oktatás témakörökben. Ha hasznosnak találja őket, ajánlja, vagy küldje tovább ismerőseinek.

Facebook – https://www.facebook.com/jogszervizdas/külső

https://www.facebook.com/JogSzerviz/külső

Instagram – https://www.instagram.com/dasjogszerviz/külső

LinkedIn –  https://www.linkedin.com/company/d-a-s-magyarorszagkülső

Jogi osztályunk munkatársainak a járványügyi helyzethez kapcsolódó cikkei a honlapunkon a JOGI ESETEK ÉS HÍREK (https://das.hu/jogi-esetek-es-hirek/) menüpont alatt folyamatosan elérhetőek és az aktuális információkkal frissülnek.

Néhány példa az elmúlt napokból:

https://das.hu/jogi-esetek-es-hirek/koronavirus-es-kozos-megegyezes/

https://das.hu/jogi-esetek-es-hirek/megtagadhat%c3%b3-e-a-munkav%c3%a9gz%c3%a9s-az-iskolabez%c3%a1r%c3%a1s-miatt/

https://das.hu/jogi-esetek-es-hirek/koronavirus-ha-karantenba-ker%c3%bcl-a-munkavallalo/

https://das.hu/jogi-esetek-es-hirek/jarulekkedvezmeny-a-koronavirus-idejen/

Megértését és együttműködését köszönjük!

Bízunk benne, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben az általunk nyújtott szolgáltatások biztonságot, és kiemelt segítséget jelentenek Önnek és családjának.

D.A.S. Jogszerviz

#vigyázzunkegymásra #kitartunk #mertjogábanáll #maradjotthon

Bejegyzés adatai

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen
visszahívást!

A cikk utolsó frissítésének időpontja: ( 10 hónapja )

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!