Letölthető dokumentumok

Letöltést jelképező grafika.

Az ebben a menüpontban található nyomtatványok segítenek Önnek abban, hogy az Ön vagy a biztosítottak személyes-adataiban, a biztosított vállalkozás-adataiban, illetve a biztosítás tárgyát képező gépjárművek, illetve ingatlanok-adataiban bekövetkezett változásokat, valamint a biztosítóval szembeni szolgáltatási igényét gyorsan és kényelmesen bejelenthesse.Kérjük, hogy az ügyintézéshez nyomtassa ki, és értelemszerűen töltse ki a megfelelő nyomtatványt, majd aláírva küldje el nekünk levélcímünkre (1428 Budapest, Pf. 9.), vagy a 06 1 486 3601-es faxszámunkra. Amennyiben van lehetősége szkennelni a dokumentumot, úgy elektronikus úton (admin@das.hu) csatolt fájlként is el tudjuk fogadni a nyilatkozatát.

Amennyiben a nyomtatványok kitöltésével kapcsolatban kérdése, észrevétele van ügyintézőink 06 1 486 3600 telefonszámon szívesen állnak rendelkezésére. Adatváltozás bejelentéssel kapcsolatban kérjük, válassza a 2-es menüpontot, szolgáltatási igény bejelentéssel kapcsolatban kérjük, válassza az 1-es menüpontot. E-mailen is fordulhat hozzánk, ha a nyomtatványok letöltésével, kitöltésével kapcsolatban kérdése, észrevétele van. Ebben az esetben elektronikus üzenetét-adatváltozással kapcsolatban kérjük, az admin@das.huE-mail küldése e-mail címre, szolgáltatási igény bejelentéssel kapcsolatban a szolgaltatas@das.huE-mail küldése e-mail címre szíveskedjen elküldeni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kinyomtatott és kitöltött nyomtatványokat csak a szerződő aláírásával tudjuk elfogadni. A szerződő aláírása nélkül a biztosítási szerződés-adatainak módosítására kizárólag online ügyfélszolgálati szerződés megkötését követően van lehetőség. Az online ügyfélszolgálati szerződés megkötésével kapcsolatban kérjük, keresse jogvédelmi tanácsadóját vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 486 3600-as telefonszámon és válassza a 2-es menüpontot.

Adatváltozás bejelentő (a szerződés általános-adataira vonatkozóan)

Ezen a nyomtatványon

 1. a szerződő állandó és/vagy levelezési címének változását,
 2. a szerződő vagy az együttbiztosított nevének változását,
 3. a díjfizetési gyakoriság módosítását,
 4. a díjfizetés módjának módosítását,
 5. a biztosítási összeg módosítását,
 6. telefonszám változását,
 7. e-mail cím változását,
 8. szerződő/együttbiztosított nevének változását

tudja kérelmezni Társaságunknál.

Biztosítás

Adatváltozás bejelentő (a biztosított érdekekre vonatkozóan)

Ezen a nyomtatványon

  a biztosított gépjármű adatainak változtatását,
 1. a biztosított vezetői engedély adatainak változtatását,
 2. a biztosított ingatlan adatainak változtatását,
 3. az együttbiztosított személyének változtatását,
 4. a biztosított vállalkozás adatainak változását

tudja kérelmezni Társaságunknál.

Biztosítás

Szolgáltatási igénybejelentő

Ezen a nyomtatványon Ön gyorsan és kényelmesen jelentheti be Társaságunk felé szolgáltatási igényét.

Biztosítás

Online ügyfélszolgálat használatára vonatkozó szerződés

Amennyiben Ön használni szeretné internetes ügyfélszolgálatunkat és még nem rendelkezik ilyen típusú szerződéssel, töltse le azt az alábbi hivatkozásra kattintva éskitöltve, aláírva küldje vissza címünkre postai úton.

Internetes ügyfélszolgálat szerződésPDF dokumentum, új ablakban nyílik

Az oldalakon található dokumentumok PDF-formátumban (Portable Document Format) letölthetők. Olvasáshoz és letöltéshez a számítógépén Acrobat Reader programnak kell futnia. Amennyiben Önnek még nincs Acrobat Reader-e, az alábbi link segítségével letöltheti most gépére: Olvasó-nyomtató program letöltésekülső, új ablakban nyílik

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen
visszahívást!