A kis ember és a nagy hal története

Egy autó eleje és szélvédője meg van törve.

Votisky András

A szerviznél azt mondták, ők kárügyet a *** Biztosító esetében nem intéznek, nekem kell rendeznem, de nekik fizessem ki a teljes javítási költséget.

Tavaly léptem be a D.A.S. jogvédelmi szervezetbe egyik ismerősöm javaslatára. Előtte is hallottam már róla, de miután többet megtudtam róluk, és közelebbről is megismerhettem a D.A.S.-t, sokkal magabiztosabb és határozottabb lettem az élet minden területén!

Igazából akkor erősítettem meg a szándékomat, amikor már féléves tagként történt velem egy baleset 2008. január 19-én. A másik fél hátulról belémjött és az autóm hátsó karosszériáját nagyon összetörte. Elismerte vétkességét, viszont magam kellett utánajárnom a kárügyemnek. A legközelebbi nyitva tartó szerviznél azt mondták, ők kárügyet a *** Biztosító esetében nem intéznek, nekem kell rendeznem, de nekik fizessem ki a teljes javítási költséget. Sajnos ez elég sokba került nekem, ráadásul még bérautót is kellett finanszíroznom a saját költségemre. Mikor kész lett az autó, az összes számlát, dokumentumot elküldtem a *** Biztosító központjába, de nem reagáltak. Ezek után írtam nekik egy levelet, hogy amennyiben nem kezdenek el foglalkozni az ügyemmel, a D.A.S Jogvédelmi Biztosítóhoz fordulok a jogaim érvényesítéséért. Ettől "megijedtek" és azonnal intézkedni kezdtek. Bekérték a hiányzó papírokat és gyors választ ígértek.

Eltelt 3 hónap, de csak nem jelentkeztek… Az én pénzem pedig már régóta benne volt a javításban. Ezt megunva megkerestem a D.A.S.-t, ahol azonnal felvették velem a kapcsolatot. Egy kedves jogászhölgy írt a *** Biztosítónak és bekéretett velem még hiányzó papírokat – amit a *** Biztosító kárügyintézője "elfelejtett" megtenni… 2 teljes hétig leveleztünk az ügyemben egymással, egyeztettünk, informálódtunk. Mindezt plusz kiadások NÉLKÜL!!!

Ezek után a *** Biztosító végre megígérte, hogy július közepéig fizetnek! És ez már biztos. Ezt sikerült a D.A.S.-nek kiharcolnia. Ha mindezt magam végzem, még félig se jutok el. Mert, ugye, a "kisember" az csak "kisember" a "nagy halak" számára!

Köszönöm D.A.S.! Azt hiszem, ennél jobb segítség nem is létezhet!