Ügyfélfogadás

Hétfő: 9-11 óráig
Szerda: 8-20 óráig

Azonnali segítségkérés esetén Ügyfeleink telefonon a nap 24 órájában vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

A D.A.S. Panaszkezelési szabályzata

Változás a személyes ügyfélfogadás rendjében

Az Ön bizalma Társaságunk és szolgáltatásaink iránt rendkívül megtisztelő számunkra.

Továbbra is célunk, hogy jogi kérdését legjobb szakmai tudásunkkal felvértezve a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjuk.

Azért, hogy félfogadási időben az Ön várakozási idejét a legminimálisabbra tudjuk csökkenteni, kérjük, egyeztessen munkatársainkkal időpontot a 06-1/486-3600-ás központi telefonszámunkon, vagy honlapunkon az "Időpontfoglalás ügyfeleinknek" gombra kattintva!

Továbbá felhívjuk figyelmét arra, hogy személyes jogi tanácsadás igénybevétele csak félfogadási időben lehetséges (hétfő: 09.00 - 11:00, szerda: 08.00 - 20:00).

A nemzetközi Superbrands program több mint két évtizede indult Nagy-Britanniában, a magyarországi program immáron 12 éve működik. 

Olvassa tovább

Ügyfélbeszámolók

Megállni tilos...vagy mégse?

Ügyfelünket helyszíni bírsággal sújtották megállni tilos tábla előírásának megsértése miatt. Ő azonban sérelmezte, hogy a megállni tilos tábla egy 30 méteres kiegészítő táblával volt ellátva.

A teljes történet

Esettanulmányok

„Újratervezett” vásárlói jogok

Ügyfelünk egy webáruházon keresztül navigációs készüléket vásárolt, melynek értékét át is utalta, azonban az eladó nem szállította ki a megígért határidőre a terméket.

A teljes történet


Gépjármű tulajdonosi jogvédelem

Gépjármű tulajdonosi jogvédelmi biztosítás

A jogvédelmi biztosítás ezen fajtája a biztosítottnak a biztosított gépjárművel összefüggő biztosítási esemény bekövetkeztekor nyújt biztosítási védelmet.

 

Közlekedési kártérítési jogvédelem

Dologi kár | Gépjárműkár | Gyógyszerköltség | Nem vagyoni kár

A biztosított kártérítési igényének érvényesítése a károkozóval szemben az általa elszenvedett személyi sérülés, illetve vagyoni vagy nem vagyoni károk miatt, feltéve, hogy ezen igények a biztosított gépjármű rendeltetésszerű használatából erednek és nem szerződésszegésen alapulnak.

 

Közlekedési szerződéses jogvédelem

Bérleti szerződés | Adásvételi szerződés | Leasing szerződés | Garanciális problémák | Más biztosítókkal kötött szerződések

A Biztosított jogi érdekeinek védelme más biztosítókkal kötött azon biztosítási szerződések megszegéséből eredő jogviták esetére, amelyek a biztosított gépjárműre vonatkoznak.

 

Közlekedési büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem

Közlekedési baleset gondatlan okozása | Gyorshajtás

A biztosított védelme olyan szabálysértési vagy büntetőeljárásban, amelyet gondatlanságból elkövetett szabálysértés vagy bűncselekmény alapos gyanúja miatt a biztosított ellen indítanak a biztosított gépjármű üzemeltetésével, vagy vezetésével összefüggésben.

 

Vezetői engedéllyel és a biztosított gépjármű okmányaival kapcsolatos jogvédelem

Vezetői engedély bevonása | Forgalmi engedély bevonása

A Biztosított jogi érdekeinek védelme a biztosított gépjárművel okozott közlekedési baleset, vagy a közlekedési előírások megszegése miatt a járművezetéstől való eltiltás és a vezetői engedély vagy a biztosított gépjármű iratainak bevonása, korlátozása, vagy visszaszerzése tárgyában folytatott büntető- és szabálysértési, valamint más hatósági eljárásokban.

 

Jogvédelemmel kapcsolatos tanácsadás

A jogi tanácsadás a családi, gépjármű tulajdonosi és gépjárművezetői jogvédelmi területekhez tartozó biztosítási esemény megoldási lehetőségeivel kapcsolatos egyszeri alkalommal, szóban vagy írásban nyújtott jogi felvilágosítást foglalja magában. A szolgáltatás kizárólag ügyfeleink számára a 06-1-486-3600 telefonszámon érhető el munkanapokon 9-13 óra között.Jogi problémája van?

Kérjen visszahívást!


Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép