Ügyfélbeszámolók

Veszélyes hivatás

Ipacs Norbert, Gyula

Tudni kell rólam, hogy én a D.A.S. munkatársa vagyok, mint tanácsadó. Egy pénteki nyári napon a tárgyalás befejeztével távoztam a házból. 

A teljes történet

Esettanulmányok

Használt gépjárművet vásárolna? Erre figyeljen!

Ügyfelünk egy kereskedésben vásárolt egy használt gépjárművet. Bár a járművet a vásárláskor kipróbálta, azonban az átvételt követő 1 hónapon belül, annak furcsa hibái jöttek elő. A kereskedő a hibás teljesítéssel összefüggő igényt első ízben elutasította. 

A teljes történet


Vita a biztosítóval

Ügyfelünk közlekedési balesetből eredő kárát kívánta érvényesíteni a másik fél biztosítójával szemben. 

A biztosító teljesített is kifizetést, de ez nem fedezte a javítás teljes költségét. Mivel a biztosító nem volt hajlandó kifizetni a fennmaradó összeget, így Társaságunk fizetési meghagyásos eljárást, majd pert indított az értékcsökkenés és a kieső időre bérelt autó költségének megtérítése érdekében is. Első fokon a perben kirendelt szakértő véleménye és érvelésünk alapján Ügyfelünknek többlet kártérítést, bérgépkocsi térítést és perköltséget ítéltek meg. A biztosító fellebbezést nyújtott be, de ellenérveink alapján a másodfokú bíróság jogerősen megítélte a teljes összeget Ügyfelünknek.


Kategóriák: Közlekedés - Közlekedési balesetek, Fogyasztóvédelem

Címkék: biztosítás, baleset biztosítás, összetört autó, autó

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép