Ügyfélbeszámolók

A D.A.S. biztonságot kínál és bátorságot ad!

Bajka Botond

Egy 14 éves Opel Corsa-m van, 2006 tavaszán vásároltam. Mindig márkaszervizbe viszem és mindig ugyanoda. 2007 tavaszán jeleztem, hogy a motortérben hűtővíz-szivárgás van.

A teljes történet

Esettanulmányok

Betörtek a lakásomba. Mennyit fizet a biztosító?

Ügyfelünk lakásába ismeretlenek betörtek és jelentős vagyoni kárt okoztak. A lakásbiztosító vonakodott elismerni a valós kár nagyságát, és az egyes ingóságokban esett kár igazolásához a lakásbiztosítási szerződéssel ellentétes, irreális követelményeket támasztott. 

A teljes történet


Tönkrement horvát nyaralás

Zádor József, Debrecen

2004 júliusában horvátországi nyaralásunk alkalmával közlekedési balesetet szenvedtünk, önhibánkon kívül. Keletkezett kárunkat semmilyen biztosító nem vállalta.

Ekkor felkerestem a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító irodáját Debrecenben, és jogvédelmi biztosítást kötöttem gépkocsimra.

A szerencse továbbra sem állt mellém, mivel augusztus 15-én szomszédom erkélye takarítása közben véletlenül egy vascsavart kiejtett, és a lent álló gépkocsim első szélvédőjét berepesztette. Ezen káromat szomszédommal az OTP Garancia lakásbiztosítására bejelentettük, és kértük kárigényem kifizetését. A kárfelvevő kihallgatásai és fényképei alapján a jogos kárigény kifizetését mondvacsinált indokokkal elutasították.

Ekkor bejelentést tettem a D.A.S. Jogvédelmi Biztosítónál kárigényemről, és dr. Szabó Enikő jogi munkatárs napokon belül az eset intézéséhez kezdett. Az ő közbenjárására december 18-án értesítettek arról, hogy a Garancia Biztosító elismerte a kárigényemet, és ezáltal a személygépkocsi szélvédőjét ki tudtam cserélni, melynek értéke kb. 70.000 Ft.

Ez az Önök segítsége nélkül nem sikerült volna, így örömömre szolgál, hogy a Biztosító ügyfele lehetek. Ezen pozitív élményem alapján ez évben szeretném biztosításomat átdolgoztatni családi jogvédelmi biztosításra. Ezúton is köszönöm szíves közbenjárásukat!


Kategóriák: Utazás - Külföldi utazás, Közlekedés - Közlekedési balesetek

Címkék: baleset biztosítás, kártérítés

Tovább az Ügyfélbeszámolók oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép