Ügyfélbeszámolók

Nem látok az új szemüveggel

Ügyfelünk egy optikánál szemvizsgálaton vett részt, ahol megvizsgálták a szemét és a vizsgálat eredményei alapján elkészítették szemüvegét. Ügyfelünk azonban az elkészített szemüveggel nem látott rendesen, nem tudod benne dolgozni, sőt, ez mindennapi életét is megkeserítette. 

A teljes történet

Esettanulmányok

Zaklató behajtás!

Ügyfelünket egy internet és kábeltelevízió szolgáltatással foglalkozó szolgáltató cég felszólította 147.976,- Ft megfizetésére (kábeltelevízió szolgáltatás igénybevétele alapján), újonnan vásárolt ingatlanja, mint fogyasztási hely tekintetében. 

A teljes történet


Lopáskár

Ügyfelünk járműszerelvényét ismeretlen tettesek ellopták. 

Mivel a rendőrségi nyomozás eredménytelenül zárult, CASCO biztosítására kívánta rendezni a kárt. A CASCO biztosító kárszakértője 7.050.000 Ft-ra értékelte a járművek lopáskori értéket. Mivel a gépjármű piaci értéke ennél jóval magasabb volt, a megállapított összeget ügyfelünk alacsonynak találta, ezért Társaságunkhoz fordult, hogy segítsünk jogait érvényesíteni.

A D.A.S. független kárszakértőt kért fel, aki a gépjármű értékét, 7.700.000 Ft-ban állapította meg. A D.A.S. jogásza a szakvélemény alapján kérte a biztosítót a különbözet megfizetésére, a CASCO biztosító azonban többszöri felszólításra sem fizetett. Így Társaságunk keresetet nyújtott be a bíróságra, amelynek hatására a CASCO biztosító a teljes különbözetet, 650.000 Ft-ot, megfizetette ügyfelünknek.


Kategóriák: Közlekedés - Casco

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép