Ügyfélbeszámolók

Egyirányúsított utca

Ügyfelünk azzal kereste fel Társaságunkat, hogy az utcát, melyben a lakóhelyéül szolgáló ingatlan található, az önkormányzat egyirányúvá nyilvánította. A változtatás az utcában működő óvodába járó gyermekek szüleinek nyomatékos kérésére történt. 

A teljes történet

Esettanulmányok

Határozott munkaszerződés, határozatlan jövő?

Banki alkalmazott ügyfelünkkel határozott idejű munkaszerződést íratott alá munkáltatója. Ügyfelünk kiszolgáltatott helyzetben volt, mivel egyedül nevelte gyermekét. A határozott idő lejártára ígéretet kapott a hosszabbításra.

A teljes történet


Kötelező felelősségbiztosítás II.

Ügyfelünk önhibáján kívül autóbalesetet szenvedett.

Az ütközés következtében autója totálkáros lett, őt súlyos sérülésekkel szállították korházba. A sorozatos műtéti beavatkozások ellenére is maradandó sérüléseket szenvedett. Társaságunk, ügyfelünk képviseletében eljárva, a károkozó felelősségbiztosítójától a közvetlen anyagi károk (totálkáros autó, bérgépkocsi költsége, sérült ruházat stb.), illetve az orvosi kezelések közvetlen költségeinek megtérítésén túl a lelki megrázkódtatásért, az elhúzódó gyógykezelésért, valamint a visszamaradt sérülésekért további ötmillió forint nem vagyoni kártérítés megfizetését kérte, amit a felelősségbiztosító peren kívüli egyezségben el is fogadott.


Kategóriák: Közlekedés - Közlekedési balesetek

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép