Ügyfélbeszámolók

Veszélyes hivatás

Ipacs Norbert, Gyula

Tudni kell rólam, hogy én a D.A.S. munkatársa vagyok, mint tanácsadó. Egy pénteki nyári napon a tárgyalás befejeztével távoztam a házból. 

A teljes történet

Esettanulmányok

„Túledzett” futócipő

Ügyfelünk 2016. januárban vásárolt egy edzőcipőt a Deichmanban.  A cipő felső részén pont a varrásnál áprilisban keletkezett egy lyuk.  A cipőt Ügyfelünk visszavitte az eladó félhez, és kérte, hogy levásárolhassa vagy cseréljék ki azt. Azt a választ kapta, hogy a cipő egy futócipő és nem lehet hetente kettőnél többször használni. 

A teljes történet


Ki a gondatlan?

Ügyfelünk egy üzletközpontban vásárolt, ez idő alatt autóját a parkolóházban hagyta, gondolván, hogy ott biztonságban tudhatja a járgányt.

Vásárlás után az autójához érve vette észre, hogy a bevásárlókocsi-tároló melletti szemetes eldőlt és az autóban több helyen sérülést okozott. Az áruház azonban felelősségét nem ismerte el, így az autó javítási költségét nem volt hajlandó megfizetni Ügyfelünknek, aki ezután cégünktől kért segítséget.
A D.A.S. jogásza bizonyította, hogy az áruház nem gondoskodott a szeméttároló megfelelő rögzítéséről, így kizárólag ő tehető felelőssé a kár bekövetkezéséért. Sikerült Ügyfelünk teljes kárát az áruházzal szemben peren kívül érvényesíteni.
 


Kategóriák: Bank & biztosítás, Fogyasztóvédelem - Hibás teljesítés

Címkék: kártérítés, parkolási baleset, parkolási feljelentés

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép