Ügyfélbeszámolók

Veszélyes hivatás

Ipacs Norbert, Gyula

Tudni kell rólam, hogy én a D.A.S. munkatársa vagyok, mint tanácsadó. Egy pénteki nyári napon a tárgyalás befejeztével távoztam a házból. 

A teljes történet

Esettanulmányok

Munkabér visszafizetése

Hazánkban sajnos gyakran előfordul, hogy a munkáltatók rendszertelenül, követhetetlen módon és összegben utalják át a munkavállalók részére a munkabért. Kérdésként merül fel, hogy mit tehetünk, ha egy ilyen esetben a munkáltató utólagosan követeli tőlünk az általa teljesített túlfizetést. 

A teljes történet


Elérhetetlen internet

Ügyfelünk mobil internet szolgáltatásra vonatkozó szerződést kötött, majd az eredeti szerződésben megadott lakcíméről elköltözött pár száz méterrel messzebb. A szolgáltatás az új lakhelyen teljesen használhatatlanná vált, mivel nem lehetett a weboldalakat megközelítőleg fél órás várakozás után sem megnyitni.

Ügyfelünk egyeztetett a szolgáltatóval, majd ennek eredménytelensége után fordult hozzánk. 
A szolgáltatót felszólítottuk álláspontja felülvizsgálatára és a szolgáltatás hibátlan helyreállítására, illetőleg az elmúlt időszakra vonatkozóan megfelelő kompenzáció nyújtására. Amennyiben pedig műszakilag lehetetlen a javulást elérni, a hűségidőszakkal érintett szerződés kötbér és egyéb igény nélküli megszüntetését kértük, mivel Ügyfelünk a szolgáltatás díját mindvégig befizette. Levelünket követően a szolgáltató a szerződést kötbér és egyéb igény követelése nélkül megszüntette, majd jóváírt Ügyfelünk részére négyhavi előfizetési díjat.


Kategóriák: Fogyasztóvédelem - Hibás teljesítés

Címkék: jogvédelem, általános szerődés, rejtett hibák, hamis

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép