Ügyfélbeszámolók

A D.A.S. biztonságot kínál és bátorságot ad!

Bajka Botond

Egy 14 éves Opel Corsa-m van, 2006 tavaszán vásároltam. Mindig márkaszervizbe viszem és mindig ugyanoda. 2007 tavaszán jeleztem, hogy a motortérben hűtővíz-szivárgás van.

A teljes történet

Esettanulmányok

Képernyő előtt – „jogos” a szemüveg

Ügyfelünk közalkalmazottként dolgozik és munkáltatójánál igényelte a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeiről szóló 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelet szerinti szemüveg költségtérítést. 

A teljes történet


Egyirányúsított utca

Ügyfelünk azzal kereste fel Társaságunkat, hogy az utcát, melyben a lakóhelyéül szolgáló ingatlan található, az önkormányzat egyirányúvá nyilvánította. A változtatás az utcában működő óvodába járó gyermekek szüleinek nyomatékos kérésére történt. 

Ügyfelünk ingatlana mellett egy mellékutca keresztezte az egyirányúsított szakaszt, mely lehetőséget biztosított az elhaladó autósoknak a megfordulásra, ez azonban jelentős mértékben megnövelte a forgalmat, így Ügyfelünk otthona zajosabb és szennyezettebb lett. Ügyfelünk nehezményezte továbbá, hogy a település forgalmában végrehajtott változtatást a lakosság véleményének kikérése nélkül vezették be.

Társaságunk a fenti okok megjelölésével megkereste az önkormányzatot, kiemelve az óvodába járó gyermekek biztonsága védelmének fontosságát, és javaslatot téve olyan forgalmi változtatási módszerekre, melyek ezt a célt és Ügyfelünk érdekét egyaránt szolgálja, védi. Az önkormányzat hamarosan lakossági fórumot hívott össze, melynek eredményeként végül az egyirányúsítást megszüntette.


Kategóriák: Ingatlan

Tovább az Ügyfélbeszámolók oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép