Ügyfélbeszámolók

Nem fizet a biztosító

Color Plasztik Kft, Budapest

Még 1 éves sem volt a Jogvédelmi Biztosításunk, amikor az alig 3 éves autónkat káresemény érte. Az adott biztosító társaság a hozzájuk benyújtott értékcsökkenési kérelmünket elutasította.

A teljes történet

Esettanulmányok

Lopáskár

Ügyfelünk járműszerelvényét ismeretlen tettesek ellopták. 

A teljes történet


Baleset vagy biztosítási csalás?

Ügyfelünk óvatlan vezetéssel nekihajtott egy magasabb útpadkának, minek következtében megsérült a felni, a kerék, a futómű és kinyíltak a légzsákok is. A casco biztosító biztosítási csalással vádolta ügyfelünket és nem akart fizetni.

A perben sikerült bizonyítanunk, hogy a casco biztosító tulajdonképpen nem tudott műszaki magyarázatot adni arra, hogy miért is gondolt biztosítási csalásra. Az ügy odáig jutott, hogy a biztosító jogi képviselője is elismerte, nem tudja miért nyilatkozott kedvezőtlenül a biztosító kárszakértője. Azt is sikerült megoldani, hogy a finanszírozásba bevont bank jóváhagyja, hogy a biztosítási összeget ügyfelünk vehesse fel. Peren kívül megegyeztünk, a teljes kár megtérült.


Kategóriák: Közlekedés - Közlekedési balesetek, Közlekedés - Casco

Címkék: baleset biztosítás, kártérítés, autó, casco

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép