Ügyfélbeszámolók

A kis ember és a nagy hal története

Votisky András

A szerviznél azt mondták, ők kárügyet a *** Biztosító esetében nem intéznek, nekem kell rendeznem, de nekik fizessem ki a teljes javítási költséget.

A teljes történet

Esettanulmányok

Ingatlan kisajátításával kapcsolatos eset

Ügyfelünk és öt tulajdonostársa osztatlan közös tulajdonában álló iparterületi ingatlant az önkormányzat útépítés miatt ki akarta sajátítani.

A teljes történet


Baleset nemzetközi gépjárművezetőként

Ügyfelünk nemzetközi gépjárművezetőként dolgozott az egyik nagy hazai fuvarozó vállalkozásnál.

Az egyik külföldi fuvarfeladat elvégzésekor baleset érte, amelynek következtében hosszú hónapokig nem volt képes munkát végezni, többszöri műtéten esett át, végül komolyabb maradandó sérülés nélkül, de csak egy évvel később tudott ismét munkába állni. A munkáltató és annak biztosítója között vita támadt a kártérítés mértékéről, amelynek eredményeképpen Ügyfelünk hosszú ideig egy fillért sem látott kieső munkabére, gyógykezelésével felmerült költségei és egyéb kellemetlenségei miatt őt ért kár megtérítése gyanánt. Ezt követően fordult társaságunkhoz segítségért. Társaságunk peren kívüli eljárásban megkereste a vállalkozást, és viszonylag rövid idő alatt sikerült elérnünk egy, az Ügyfél által is elfogadható mértékű kártérítés megfizetését.


Kategóriák: Közlekedés - Közlekedési balesetek, Közlekedés - Kötelező biztosítás, Munkajog - Munkabér

Címkék: munkavállaló, kártérítés, utazás külföldre, összetört autó, autó

Tovább az Esettanulmányok oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép