Ügyfélbeszámolók

Nem fizet a biztosító

Color Plasztik Kft, Budapest

Még 1 éves sem volt a Jogvédelmi Biztosításunk, amikor az alig 3 éves autónkat káresemény érte. Az adott biztosító társaság a hozzájuk benyújtott értékcsökkenési kérelmünket elutasította.

A teljes történet

Esettanulmányok

Betegség miatt elmaradt nyaralás

Ügyfelünk repülőjegyet vásárolt egy egzotikus országba, amelyhez útlemondási biztosítást is kötött. Sajnálatos módon azonban az utazás előtt megbetegedett, ezért az utazás időpontját egy másik napra módosította. 

A teljes történet


100 ideges és 1 nyugodt ember

Fata László, Nagykanizsa

2005. szeptember 21-én reggel egy automata parkolóházban hagytam az autómat. Ez egy olyan rendkívül modern szerkezet, ahol egy boxban parkolom le a járművet...

... és egy számítógépes rendszer elrejti valahova a föld alá, majd amikor elvinném, újra előhozzák onnan.

Ez első ránézésre nagyon jó ötletnek tűnt, hiszen a belvárosban egy nagyon biztonságos helyen hagytam az autómat. ... Amikor visszaértem már mintegy 30 ember várakozott az autójára.

Mint megtudtam műszaki hiba miatt a rendszer nem tudta kiadni az autókat. Több mint 100 autó rekedt a parkolóházban. ... Voltak akik az üzemeltetőt szidták, voltak akik felajánlották segítségüket a rendszer javításához. Én felhívtam a D.A.S.-t. Szerda este 7-kor teljesen pontos eligazítást kaptam, mit kell tennem: Vetessek fel jegyzőkönyvet a történtekről. ... Ha gond van, ezek alapján később a D.A.S. tudja intézni az ügyemet.

A diszpécserpultnál szerencsére nagyon korrekten álltak a dologhoz. Első kérésemre már kaptam is a jegyzőkönyvet, ... majd hívtak nekem egy taxit, ami hazahozott Nagykanizsára. ... Jó, hogy biztos lehettem abban, hogy szükség esetén lesz aki intézkedik az ügyemben. Így bárki említette, hogy majd bottal üthetem a pénzem nyomát - "van jogvédelmi biztosításom" - válaszoltam. ... Rájöttem, hogy a D.A.S. akkor is jól jön a családban, ha nincs szükség komoly problémák megoldására.


Kategóriák: Közlekedés - Parkolás

Címkék: jogvédelem, parkolási per, parkolási feljelentés

Tovább az Ügyfélbeszámolók oldalra

Jogi problémája van?
Ilyen és hasonló esetekben is segít a D.A.S.

Kérjen visszahívást!

Előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt a cikkben közölt információk már nem időszerűek. Az információk pontosságáért és hasznosságáért mindent megteszünk, de tartalmukért és felhasználásukért következményeiért felelősséget nem vállalunk.

Aktuális információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép