Ügyfélfogadás

Hétfő: 9-11 óráig
Szerda: 8-20 óráig

Azonnali segítségkérés esetén Ügyfeleink telefonon a nap 24 órájában vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

A D.A.S. Panaszkezelési szabályzata

Változás a személyes ügyfélfogadás rendjében

Az Ön bizalma Társaságunk és szolgáltatásaink iránt rendkívül megtisztelő számunkra.

Továbbra is célunk, hogy jogi kérdését legjobb szakmai tudásunkkal felvértezve a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjuk.

Azért, hogy félfogadási időben az Ön várakozási idejét a legminimálisabbra tudjuk csökkenteni, kérjük, egyeztessen munkatársainkkal időpontot a 06-1/486-3600-ás központi telefonszámunkon, vagy honlapunkon az "Időpontfoglalás ügyfeleinknek" gombra kattintva!

Továbbá felhívjuk figyelmét arra, hogy személyes jogi tanácsadás igénybevétele csak félfogadási időben lehetséges (hétfő: 09.00 - 11:00, szerda: 08.00 - 20:00).

A nemzetközi Superbrands program több mint két évtizede indult Nagy-Britanniában, a magyarországi program immáron 12 éve működik. 

Olvassa tovább

Ügyfélbeszámolók

Jár nekem a garantált bérminimum

Ügyfelünk autóbuszvezetőként dolgozik egy vidéki önkormányzatnál hosszú évek óta. Az önkormányzat 2017-től kezdődően nem akarta megfizetni Ügyfelünknek a garantált bérminimum emelt összegét, mivel Ügyfelünk saját maga nem tudta alátámasztani, hogy mi alapján jogosult ezen járandóságra. Ekkor Társaságunkhoz fordult és felvilágosítást kért.

A teljes történet

Esettanulmányok

Kötelező felelősségbiztosítás I.

Ügyfelünk az útviszonyoknak megfelelően, a sebességi korlátokat, ill. a KRESZ egyéb szabályait figyelembe véve szabályosan közlekedett személyautójával,...

A teljes történet


A weboldal akadálymentességéről

Kedves Felhasználó!

A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. a jogi érdekképviselet meghatározó szereplője több mint 15 éve Magyarországon. Ezen tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élő emberek esélyegyenlőségének biztosítására. Erre törekszünk a weboldalunkon is.

Ezért is alakítjuk át honlapunkat annak érdekében, hogy az minél könnyebben kezelhető legyen fogyatékossággal élő ügyfeleink számára is. Célunk, hogy honlapunk teljes egészében akadálymentesen használható legyen és minél nagyobb mértékben megfeleljen az akadálymentesítési irányelveknek, szabványoknak.

Színvak és színtévesztő felhasználóinkat segítjük azáltal, hogy a tartalom szín függetlenül kerül ki a D.A.S. weboldalára. Vak felhasználók számára a megújuló honlapunk képernyőolvasó programokkal könnyen használható lesz. Siket és nagyothalló látogatóink számára a honlapon elhelyezett videóinkat feliratozzuk, de segítjük az érdeklődőket a weboldal billentyűzetes kezelésének támogatásával, és a közérthetőbb fogalmazással is.

Az akadálymentességi fejlesztésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket!

A megújult weboldal elkészültéig köszönjük türelmüket!

D.A.S. JogSzerviz

 

 Jogi problémája van?

Kérjen visszahívást!


Hírlevél

Havonta friss hírek, hasznos információk a jog és a jogvédelem világából - nem csak ügyfeleinknek.
Önt is érdekli?

Feliratkozás

06-1/486-3600

E-mail: info@das.hu

Ügyféltér

belép